Good things to have on the bike ride

Når du er ude at cykle er der bare nogle ting som du bare må have med på cykelturen. Du har vinden i håret, og du kører derudaf, men du kan ikke blive ved med at cykle uden at få noget indenbors, og derfor har vi skrevet dette blogindlæg for at give dig nogle ideer omkring hvad du kan spise på farten. De ting som vi har skrevet på listen her er ting, som er nemme at tilberede, og som du hurtgit kan spise på farten.

Vi cykler selv rigtig meget, og derfor har vi prøvet at spise alt lige fra gulerødder til øllebrød. Ja, du læste rigtigt. Vi har prøvet at have adskillige grøde og supper med på farten, og det kan fungere fint hvis de er i en termokande. Her er altså vores favoritmad når vi som cykelryttere er på farten. Vi anbefaler selvfølgelig at du hopper af cyklen for at spise da det kan være farligt for både dig og andre hvis du spiser mens du cykler! Husk aldrig at gå ned på cykeludstyret forresten. Hvis det virkelig kniber økonomisk bør du overveje et minilån i Danmark, det er ganske nemt at optage, og det går virkelig hurtigt med udbetalingen. Så har du hurtigt pengene på kontoen til en ny cykel eller udstyr.

Vores yndlingsmad på farten

Vores favorit

Vi anbefaler at du kun spiser noget småt og letfordøjeligt når du er ude at cykle, og derfor kan en god smoothie med banan eller mango gøre underværker. Det kombineret med en lækker omelet på toast, er simpelthen vores favoritmåltid før eller under cykling.

Næsten vores favorit

En god muffin eller en mere sund kage, er også super godt. Det kan klart anbefales at det prøves inden din næste cykeltur.

Går også an

Det kan også gå an med noget specielt. Mange kigger typisk undrende på os når vi nævner dette, men vi kan også anbefale at du prøver vintersalat med kål, som kan gøre underværker på din næste cykeltur. Det smager virkelig godt, og så gør det også noget godt for kroppen.